Mijn naam is Florent Le Chuiton en ik ben de eigenaar van codepromotion.be.

Online kortingscodes en promoties zoeken is nu voor jarenlang mijn passie.

Elke dag ben ik op mijn computer om in België nieuwe acties te vinden.

Florent Le Chuiton

LAATSTE BLOG ARTIKELS:

Je kappen en maquilleren voor een bruiloftsfeest

Een huwelijk is een ideale gelegenheid om je van kop tot teen op te smukken! Je jurk hangt al braaf op je te wachten in je kleerkast, maar het blijft nog altijd een open vraag hoe je je op je Toon meer…

Maart 24, 2018

Ibiza: het vervloekte eiland?

Dit eiland van de Balearen lokt elk jaar talloze toeristen die er komen om feest te vieren. Sites zoals TRAVELBIRD zijn talrijk en bieden promotionele reizen aan naar Ibiza. Het eiland lijkt wel gemaakt voor het amusement met zijn vele Toon meer…

Maart 22, 2018

Waarom chilipepers goed voor zijn

Chilipepers zijn goed voor onze gezondheid. De heilzame werking ervan zit meer bepaald in het bestandsdeel dat men capsaïcine noemt. Cayennepeper, jalapeño, habanero, poblano of serrano: de capsaïcine die erin zit is erg goed voor onze gezondheid. Zo’n peper is Toon meer…

Maart 21, 2018

Alle promoties van heel België op één plek

Op zoek naar een promotiecode of een korting voor uw favoriete merk of artikel? Dan moet u bij Codepromotion zijn. Elke dag verzamelen wij voor u de beste aanbiedingen. Tientallen promoties vindt u op onze site, gemakkelijk gerangschikt per aanbieder. Zo bent u altijd zeker van de allerbeste prijs en realiseert u aantrekkelijke besparingen bij elke aankoop.

Exclusieve deals en onvoorstelbare Belgische solden vindt u op deze site. Voor al uw online lievelingswinkels, zoals Zalando, Ici Paris XL, Last Minute Center Parcs en nog vele andere, vindt u hier extra promoties met kortingen tot 10, 20 en 30%. U geniet van honderden aanbiedingen met regelmatige updates. Inderdaad, tot drie keer per week hernieuwen we de promotiecodes geldig in 2017. De beste aanbiedingen van het moment vindt u hieronder.

Wilt u een specifieke kortingsbon voor een bepaald merk, dan gebruikt u gewoon de zoekfunctie hierboven. Bent u handelaar en staat uw zaak nog niet in de lijst met kortingen? Of stuit u op een verwijzing die niet werkt? Aarzel niet en contacteer ons meteen.

Codepromotion.be: besparen zonder moeite

Natuurlijk houdt de Belgische consument van een goede deal en een aantrekkelijke online korting. Om nieuwe klanten over de streep te trekken bieden heel wat handelaars geweldige kortingen aan waarmee de consument bespaart zonder enige moeite. Heel wat winkels hebben kortingscodes, promotiecodes of kortingsbonnen in de aanbieding. Meer dan 100 online winkels stellen u hun promoties voor op onze site.

Ook de grote merken zitten daarbij. Denk maar aan 3 Suisses, Media Markt, Ici Paris XL, Center Parcs en Zalando. Bent u op zoek naar een speciale korting, bijvoorbeeld een promotiecode voor Zalando? Dan typt u gewoon de naam van de winkel bovenaan in de zoekbalk. De slimme zoekfunctie verzamelt voor u meteen alle interessante kortingen. Ideaal voor voordelig shopplezier. Vindt u toch niet de korting waarnaar u op zoek bent? Neem dan snel contact met ons op.

Continu promoties op onze website

Bij Codepromotion.be krijgt u het hele jaar lang kortingen. Zo duren bij de bekendste Belgische online winkels de koopjes gewoon 365 dagen lang.

Codepromotion is een bezoekje meer dan waard. Elke consument die van een extra korting houdt, gaat er dan ook best een kijkje nemen. Zo is hij echt zeker van de beste online deal én blijft elke klant een trouwe klant.

En dat is nog niet alles! Op deze site vindt u ook alle informatie over de Belgische koopjesperiodes (winter, zomer, tussenseizoen) en blijft u op de hoogte van extra kortingen. Koopjes en opruimingen zijn in België heel populair. In januari realiseert u de beste besparing van het hele jaar. In bijna alle winkels – en zeker in Brussel – geniet u van koopjes en promoties. En de online-koopjes? Die zijn nog interessanter. Kom dus ook dan zeker een kijkje nemen op deze site zodat u nog een extra kortingsbon kan verzilveren.

X

Hier is je kortingscode :