aboutyou_logo
logo-sarenza
logo-la-redoute
logo-media-markt
logo vakantieveilingen
logo-krefel
logo-ici-paris-xl
logo-dominos-pizza
logo-Bellewaerde
logo-disneyland-paris
logo-collishop
logo-walibi
logo-zalando-lounge
logo-zalando

Mijn naam is Florent Le Chuiton en ik ben de eigenaar van codepromotion.be.

Online kortingscodes en promoties zoeken is nu voor jarenlang mijn passie.

Elke dag ben ik op mijn computer om in België nieuwe acties te vinden.

Florent Le Chuiton
 • Over Codepromotion.be

  Zoek je een promotiecode om een goede deal te scoren op het gebied van mode, eten, reizen ...? Codepromotion.be biedt honderden kortingsbonnen aan voor jouw favoriete merken of winkels. De meeste van deze aanbiedingen zijn alleen online geldig, dus schuim het net af en profiteer ervan. Wij garanderen dat het gebruik van een dergelijke promotiecode 100% gratis is. Over het algemeen is het voldoende om de actiecode in te voeren op het moment van de validatie van je winkelmandje, direct op de website van de betreffende handelaar. Hierdoor kun je vaak toch wel een leuk bedrag uitsparen. In België krioelt het van de aanbiedingen en interessante promoties. Wekelijks verzamelen we er tientallen, geldig voor meer dan honderd winkels. Er zit ongetwijfeld wel iets tussen waar jij heel erg blij van wordt!
 • Ook interessant?


 • LAATSTE BLOG ARTIKELS:

  Glutenvrij eten: nuttig of niet meer dan een modeverschijnsel?

  Glutenvrije voeding is normaal gezien bedoeld voor wie lijdt aan coeliakie, glutenintolerantie of, erger nog, glutenallergie. Maar sinds enkele jaren zijn er veel meer mensen die voor een glutenvrij dieet kiezen. Ze doen dat omdat glutenvrij eten erg heilzaam zou Toon meer…

  Mei 23, 2018

  Trend van het moment: de ‘Brit Chic’ van Marks and Spencer

  Ken je het fenomeen ‘Brit Chic’? Deze stijl, die je vooral en exemplarisch bij Marks and Spencer terugvindt, wil niet revolutionair zijn in de strikte betekenis van het woord, maar veeleer een terugkeer naar de Engelse basis van het woord Toon meer…

  Mei 22, 2018

  En als je nu eens beroep deed op een shopping expert?

  Dit concept werd geboren in de Verenigde Staten en kent ook in Europa steeds meer volgelingen. Het wordt ‘Personal Shopper’ genoemd. Dit betekent dat een persoonlijke stylist enkele uren of een dag aan jou besteedt om je te helpen bij Toon meer…

  Mei 21, 2018

  Alle promoties van heel België op één plek

  Op zoek naar een promotiecode of een korting voor uw favoriete merk of artikel? Dan moet u bij Codepromotion zijn. Elke dag verzamelen wij voor u de beste aanbiedingen. Tientallen promoties vindt u op onze site, gemakkelijk gerangschikt per aanbieder. Zo bent u altijd zeker van de allerbeste prijs en realiseert u aantrekkelijke besparingen bij elke aankoop.

  Exclusieve deals en onvoorstelbare Belgische solden vindt u op deze site. Voor al uw online lievelingswinkels, zoals Zalando, Ici Paris XL, Last Minute Center Parcs en nog vele andere, vindt u hier extra promoties met kortingen tot 10, 20 en 30%. U geniet van honderden aanbiedingen met regelmatige updates. Inderdaad, tot drie keer per week hernieuwen we de promotiecodes geldig in 2017. De beste aanbiedingen van het moment vindt u hieronder.

  Wilt u een specifieke kortingsbon voor een bepaald merk, dan gebruikt u gewoon de zoekfunctie hierboven. Bent u handelaar en staat uw zaak nog niet in de lijst met kortingen? Of stuit u op een verwijzing die niet werkt? Aarzel niet en contacteer ons meteen.

  Codepromotion.be: besparen zonder moeite

  Natuurlijk houdt de Belgische consument van een goede deal en een aantrekkelijke online korting. Om nieuwe klanten over de streep te trekken bieden heel wat handelaars geweldige kortingen aan waarmee de consument bespaart zonder enige moeite. Heel wat winkels hebben kortingscodes, promotiecodes of kortingsbonnen in de aanbieding. Meer dan 100 online winkels stellen u hun promoties voor op onze site.

  Ook de grote merken zitten daarbij. Denk maar aan 3 Suisses, Media Markt, Ici Paris XL, Center Parcs en Zalando. Bent u op zoek naar een speciale korting, bijvoorbeeld een promotiecode voor Zalando? Dan typt u gewoon de naam van de winkel bovenaan in de zoekbalk. De slimme zoekfunctie verzamelt voor u meteen alle interessante kortingen. Ideaal voor voordelig shopplezier. Vindt u toch niet de korting waarnaar u op zoek bent? Neem dan snel contact met ons op.

  Continu promoties op onze website

  Bij Codepromotion.be krijgt u het hele jaar lang kortingen. Zo duren bij de bekendste Belgische online winkels de koopjes gewoon 365 dagen lang.

  Codepromotion is een bezoekje meer dan waard. Elke consument die van een extra korting houdt, gaat er dan ook best een kijkje nemen. Zo is hij echt zeker van de beste online deal én blijft elke klant een trouwe klant.

  En dat is nog niet alles! Op deze site vindt u ook alle informatie over de Belgische koopjesperiodes (winter, zomer, tussenseizoen) en blijft u op de hoogte van extra kortingen. Koopjes en opruimingen zijn in België heel populair. In januari realiseert u de beste besparing van het hele jaar. In bijna alle winkels – en zeker in Brussel – geniet u van koopjes en promoties. En de online-koopjes? Die zijn nog interessanter. Kom dus ook dan zeker een kijkje nemen op deze site zodat u nog een extra kortingsbon kan verzilveren.