Korting en kortingscode C&A - 23 Oktober 2018

5€

5€ eco-friendly t-shirt mannen bij C&A

Wil je je goed aankleden zonder ver te gaan zoeken en aan een klein prijsje? Je kan op dit moment op de website van C&A de volgende promoties: eco-friendly t-shirts aan 5€., kousen, jassen… zonder merk, maar van goede kwaliteit.
 • Promotion :
 • 5€
€5

Vrouwen kleding vanaf 5€

Ben je opzoek naar goedkope vrouwen kleding, zonder merk ? Dan is C&A iets voor u. Of je een man bent of een vrouw, je kan online basics modellen vinden zoals t-shirts, ondergoeden, kousen, vanaf 5€. Want een besparing?
 • Promotion :
 • €5
-10%

10% Korting bij C&A bij newsletter

inschrijving Wil je de klerenkasten van je familie hernieuwen, zonder al veel te betalen ? C&A heeft veel winkels in België, maar ook een e-shop waarop u 10% korting kan genieten indien je je inschrijft voor de newsletter.
 • Promotion :
 • -10%
€5

Vrouwen kleding vanaf 5€

Ben je opzoek naar goedkope vrouwen kleding, zonder merk ? Dan is C&A iets voor u. Of je een man bent of een vrouw, je kan online basics modellen vinden zoals t-shirts, ondergoeden, kousen, vanaf 5€. Want een besparing?
 • Promotion :
 • €5
-10%

10% Korting bij C&A bij newsletter

inschrijving Wil je de klerenkasten van je familie hernieuwen, zonder al veel te betalen ? C&A heeft veel winkels in België, maar ook een e-shop waarop u 10% korting kan genieten indien je je inschrijft voor de newsletter.
 • Promotion :
 • -10%

Deze kortingscodes vindt u misschien interessant:

-10€

-10 € korting door u in te schrijven voor de La Redoute nieuwsbrieven

Wil je meer weten over de laatste modetrends en La Redoute-promoties? Het is gemakkelijk, meld je gewoon gratis aan voor de nieuwsbrief. Na registratie ontvangt u per e-mail de laatste aanbiedingen, flash-verkoop en andere koopjes die u niet mag missen. Bovendien kunt u, door u te laten registreren, profiteren van -10 € korting op uw bestelling vanaf 29 € op de site dankzij deze promotiecode! Deze code is slechts één keer geldig.

 • Korting :
 • -10€
 • Voorwaarden :
 • vanaf 29 € aankoop
Privéverkoop -50%

Exclusief bij Sarenza: privéverkoop aan -50%

Vanaf nu heb je ook toegang tot de privéverkoop bij Sarenza. Als je op de link hieronder klikt, vind je alle exclusieve verkoopmomenten van de grootste schoenenmerken. Wees er snel bij want zo’n privéverkoop duurt gewoonlijk maar 6 dagen! En je vindt er aanbiedingen met maar liefst 50% korting. Je geniet er van dezelfde service als bij de gewone verkoop: gratis levering en terugzending van je bestelling binnen 100 dagen. Profiteer meteen van de uitzonderlijke aanbiedingen en ga snel kijken of jouw lievelingsschoenen erbij zitten.

 • Korting :
 • Privéverkoop -50%
-€ 3.90

-3,90 € (kortingscode) extra op de -75% promoties

Profiteer op dit moment van 3,90 € korting op uw aankopen naast de promoties van grote merken tot wel 75% online. Deze kortingscode is de enige in België die u toestaat om -3,90 € te verzamelen voor de promoties die al worden aangeboden door de site van Zalando op zijn beurt als “privéverkoop”.

 • Korting :
 • -€ 3.90
 • Voorwaarden :
 • Vanaf €30 aankoop + nieuwe klant

4 goede redenen om voor C&A te kiezen:

 • Je kan online steeds dezelfde kleren vinden als in je winkel. Het verschil ligt enkel in prijzen, want online aankopen gaan je veel meer genieten van kortingen.

 • Je vindt altijd wel modieuze kleding voor vrouwen, mannen en kinderen van alle leeftijden, voor een klein bedragje zowel online als in de vaste winkel.

 • Als specialist van de familiemode probeert C&A altijd met de verschillende smaken en profielen te werken en behoeften te vervullen ongeacht de leeftijd van de klanten.

 • We zijn allemaal bezorgd door de ecologie, vandaar dat C&A nu meer en meer ecologische textiel gebruikt voor kleding.

 • Kortingscodes C&A in België
 • Goedkope kleding online? Hier!
 • Blijf modieus voor weinig geld

C&A Aanbiedingen in België

Boven vind je een kortingscode C & A om je aankopen in alle rust te doen. Je hebt een klein budget en wilt goedkoop winkelen? Bij het invoeren van de kortingscode die je hier vindt, krijg je een 10% voordeel op alle artikelen van de hele site. Bij het valideren van je winkelmandje komt deze reductie bovenop andere kortingen die deze winkel alleen aan zijn online-klanten aanbiedt.

Bekend voor zijn lage prijzen

Deze e-winkel is het best bekend om zijn lage prijzen. Overal aanwezig in de grote steden van België, heeft het merk snel naam gemaakt in dit land. C & A is een winkel die mode en lage prijzen combineert. Je vindt van alles op de website en je kunt hier winkelen naar heren-, damesmode en kleding voor uw kind.

In de geest van het zoeken naar de beste aanbiedingen voor websurfers geeft de winkel extra interessante promoties aan haar trouwste klanten. Blijf er trendy uitzien terwijl u bespaart.

Goedkope kleding online? Hier!

De e-shop van C&A bied je de mogelijkheid om online goedkoop kleding te vinden. Met winkels in heel België, vooral in Brussel, opende C & A twee jaar geleden haar website. Je kunt in deze webshop, net zoals in de winkels, kleding, schoenen en accessoires vinden tegen gereduceerde actieprijzen.

Een van de online goedkoopste winkels

Voor ons, is deze webwinkel een van de goedkoopste online. Geselecteerde kwaliteit en mode, alles om mooie aankopen te doen gedurende het hele jaar. C & A stelt ook regelmatig dagelijkse aanbiedingen voor. Dit is vaak het geval bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld Moederdag.

Solden en aanbiedigen met C&A

Tijdens de uitverkoop is het vaak mogelijk online kortingen tot 70% korting te vinden. Opgericht in Nederland, blijft het merk onmisbaar voor degenen onder u die online niet teveel geld willen uitgeven aan kleding. Altijd vanuit de gedachte om haar klanten te voorzien van goedkopere artikels geeft de winkel geweldige aanbiedingen. Je bespaart hierdoor geld terwijl je de mode gedurende het hele jaar kunt blijven volgen.

Helaas zijn de codes die je op websites met kortingsbonnen kunt vinden zijn niet altijd van toepassing. Daarentegen, zal C and A (Engelse term waaronder het merk ook bekend is) kleine maandelijkse aanbiedingen geven op hun site. In het algemeen van korte duur (1 dag of een weekend), zodat je bijvoorbeeld van 21% korting op alles kunt profiteren.

Dit getal is, je raadt het al, het btw-tarief dat wordt toegepast op online verkochte textiel. Tijdens de solden zal de winkel je de beste prijzen met tot 50% korting in de eerste periode en tot -70% in de tweede geven. Om jezelf op de hoogte te houden van alle toekomstige promoties raden wij je aan je in te schrijven voor de nieuwsbrief van de website. Als dank krijg je een kortingscode van 10% van C & A België.

Blijf modieus voor weinig geld

Het is interessant om te zien dat er geen favoriete groep bij C & A.be is. De hele familie, man, vrouw of kind kan goedkoop kleding aanschaffen die bij hem of haar past. De winkel heeft een familietraditie en is van plan zich daaraan te houden. Zoals je kunt zien, verkoopt de winkel van alles. Vooral en in het bijzonder kleding waarin je je goed en comfortabel voelt.

Geen groot merk

De aangeboden artikelen zijn in het algemeen eenvoudig en dragen geen groot merk, maar doen niet af aan kwaliteit. Het exclusieve topmerk van C & A is Clockhouse waarvoor je het hele jaar door lage prijzen en terugkerende promoties vindt. We kennen allemaal de C & A-winkels. Aanwezig in alle grote steden in België.

De winkel biedt kleding, schoenen, nuttige accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen online. Kortom, alles en betaalbaar. De naam van de winkel komt van de initialen van de oprichters Clemens en August Brenninkmeijer.

Een opening wat de website in 2011

Na het openen van de website in België in 2011, blijft het Nederlandse merk wat een eeuw geleden werd opgericht onmisbaar voor mode tegen lage prijzen in ons land. Het winkelend publiek gaat er vooral naar toe voor een goede koop en ze hebben gelijk! Zoals eerder aangegeven, de winkel verkoopt van alles.

Wat je vooral moet onthouden is dat de winkel vooral aangenaam verkoopt. Kleding waarin je je op je gemak voelt; prettig en comfortabel. Clockhouse, onderdeel van C&A bied je belangrijke voordelen op je kleding, zonder in te leveren aan kwaliteit. En dat, voor het hele gezin.