Korting en kortingscode Pairi Daiza - 23 Oktober 2018

2€

Bespaar 2€ met Pairi Daiza € bij online aankoop

Koop uw toegangskaarten Pairi Daiza online want ze zijn een stuk goedkoper! U bespaart 2€ op uw inkomticket om te gaan kijken naar de dieren in semi-vrijheid! Gratis voor peuters (jonger dan 3 jaar). Het park heeft een reputatie op internationaal vlak. Het is absoluut een omweg waard. Volgens ons is Pairi Daiza het park in Europa waar de dieren het best verzorgd en verwend worden. Oordeel zelf in familieverband of met vrienden! Let op de openingsuren: het park is geopend van 26 maart tot en met 6 november.
 • Promotion :
 • 2€
-40%

40% korting op je toegangsticket voor Pairi Daiza met de Plopsa Fun Card

Pairi Daiza, “Tuin der werelden”, neemt je van het ene continent naar het andere, en je bevindt je midden in de planten-, dieren-, culturele en spirituele rijkdommen die nu onderdak hebben gevonden in dit gebied waar vroeger de monniken van de orde der cisterciënzers van de abdij van Cambron woonden. Krijg onmiddellijk 40% korting op je entreeticket!
 • Promotion :
 • -40%
Promoties

Alle promoties voor Pairi Daiza met Travelbird.be

Ga naar de partnerpagina van Pairi Daiza en vind alle lopende promoties voor dit gerenommeerd dierenpark in België. Zo vindt u er kortingen voor uw toegangskaarten, maar ook een goedkoper hotelverblijf als u en uw familie wat langer van deze plek willen genieten.
 • Promotion :
 • Promoties
-40%

40% korting op je toegangsticket voor Pairi Daiza met de Plopsa Fun Card

Pairi Daiza, “Tuin der werelden”, neemt je van het ene continent naar het andere, en je bevindt je midden in de planten-, dieren-, culturele en spirituele rijkdommen die nu onderdak hebben gevonden in dit gebied waar vroeger de monniken van de orde der cisterciënzers van de abdij van Cambron woonden. Krijg onmiddellijk 40% korting op je entreeticket!
 • Promotion :
 • -40%
Promoties

Alle promoties voor Pairi Daiza met Travelbird.be

Ga naar de partnerpagina van Pairi Daiza en vind alle lopende promoties voor dit gerenommeerd dierenpark in België. Zo vindt u er kortingen voor uw toegangskaarten, maar ook een goedkoper hotelverblijf als u en uw familie wat langer van deze plek willen genieten.
 • Promotion :
 • Promoties
Vanaf 69 €

Vanaf 69 €: verblijf in Bergen + toegang tot Pairi Daiza!

Weekendje weg met de familie? Kies voor 1 of 2 nachten in Mons in een viersterrenhotel met ontbijt én een ticket voor Pairi Daiza! Geniet met dit Travelbird-aanbod van een gezellig familie-uitje. Een combinatie van hotel en een dag in het Pairi Daiza-park aan een onklopbare prijs!
 • Promotion :
 • Vanaf 69 €
Gratis voor peuters -3 jaar

Promotie Pairi Daiza: gratis voor kinderen tot 3 jaar

U wilt een bezoekje brengen aan deze dierentuin die niet alleen bekend is in België maar ook in het buitenland? Dan kunt u, bij online-aankoop, genieten van interessante promoties op uw tickets, zowel voor volwassenen als senioren, maar ook voor abonnementen. En is uw kind jonger dan 3? Dan mag het gewoon gratis binnen. Interessant, niet? Zo geniet van een heerlijk uitje, samen met uw hele familie.
 • Promotion :
 • Gratis voor peuters -3 jaar

Deze kortingscodes vindt u misschien interessant:

Vanaf 1€

2 tickets voor het Aqualibi-park vanaf 1€!

Breng een superleuke dag door in Aqualibi met familie, vrienden en geliefden! Elk excuus is goed om spannende avonturen te beleven en te genieten in dit grote waterpark. Neem deel aan aan de veiling en bepaal je prijs, Let’s Go!

 • Korting :
 • Vanaf 1€
€2

Korting Bellewaerde: je kaartje voor €2 goedkoper

Koop nu een gedateerd ticket, alleen geldig op de gekozen dag, voor een volwassene en betaal slechts 30 €! Welke betere manier om van een mooie dag te genieten! Kom tot rust in Bellewaerde Park met familie of vrienden!

 • Korting :
 • €2
Vanaf 1€

2 Walibitickets vanaf 1€: bepaal uw prijs

Heb je  het Vakantieveilingen-systeem onder de knie? Bepaal dan zelf de prijs die je wenst te betalen voor de 2 tickets van het grootste attractiepark van België met een waarde van 73€.

 • Korting :
 • Vanaf 1€

Verlopen Pairi Daiza kortingscodes :

Wedstrijd

5 tickets voor Pairi Daiza te winnen

Pairi Daiza betekent ‘Paradijs’. Het park doet zijn naam zeker eer aan, met een buitengewone wereldtuin van 55 hectare groot, bevolkt door 5000 dieren en bezaaid met ambachtelijke en architectonische wonderen uit China, Indonesië en Thailand. Het park werd verkozen tot: ✔️ Beste dierentuin van België en Nederland in 2015 ✔️ Mooiste park van België en Nederland in 2015. Je ziet er de meest bijzondere dieren:

 • lemuren
 • olifanten
 • nijlpaarden
 • cheeta’s …

Het is mogelijk om heel dichtbij te komen en te genieten van de meest indrukwekkende spektakels, zoals de vlucht van roofvogels. Beproef je geluk, en ga gratis naar Pairi Daiza met je gezin als jij de winnaar bent!

 • Korting
 • Wedstrijd
Wedstrijd

Wedstrijd Pairi Daiza: 5 toegangskaartjes te winnen ter gelegenheid van de heropening

Ontdek de dieren van de wereld met Pairi Daiza! Deelnemen is heel eenvoudig: registreer je op onze pagina door hier te klikken en sleep de vijf plaatsen voor het dierenpark Pairi Daiza in de wacht. 5 tickets te winnen voor de heropening van het park op 26 maart 2016.

 • Korting
 • Wedstrijd
-37%

Ticket Pairi Daiza + overnachting in de Best Western aan -37%!

Wil je graag een paar dagen doorbrengen in het park Pairi Daiza met de familie? TravelBird biedt een promotie voor je verblijf tijdens je hotelnacht in een Best Western-viersterrenhotel. Dus haast je en geniet van deze uitzonderlijke deal!

 • Korting
 • -37%
Korting

Reis met de NMBS + toegangskaartjes voor Pairi Daiza met korting

De NMBS (of in feite: belagianrail.be) biedt combi-acties trein + zoo. Je zult een aantal gegevens moeten invoeren (vertrekstation, hoeveel kinderen, volwassenen, data …), zodat de NMBS je een promotie op maat kan aanbieden. Deze aanbieding is geldig van 26 maart tot en met 6 november, wanneer het park open is voor het publiek.

 • Korting
 • Korting
€20.30

Reis per trein + entree Pairi Daiza voor € 20,30 met de NMBS

Houd je van de natuur en wil je je passie delen met je kinderen? Verken een hele dag lang het prachtige domein Pairi Daiza met je gezin. De NMBS biedt jou een B-Dagtrip aan vanaf € 20,30 inclusief je treinticket naar het station van Cambron-Casteau en de ingang van het park.

 • Korting
 • €20.30
Vanaf €69

Verblijf in Bergen + toegang Pairi Daiza vanaf € 69!

Weekendje weg met de familie: 1 of 2 overnachtingen in Bergen in een viersterrenhotel met ontbijt en toegangskaartje voor Pairi Daiza! Met dit aanbod van TravelBird kun je genieten van een familieweekend, waarbij je een overnachting in een hotel combineert met een dag in Pairi Daiza Park – tegen een onklopbare prijs!

 • Korting
 • Vanaf €69

De schoonheid van de wereld in Pairi Daiza

Je hoeft niet naar Afrika te gaan om wilde dieren te zien! België is er dan ook trots op een van de mooiste dierenparken van Europa te hebben: Pairi Daiza. De dierentuin ligt in Brugelette in de provincie Henegouwen. De naam van het park komt uit het oud Perzisch en betekent ‘omheinde tuin’. Ontdek deze kleine oase van rust met duizenden dieren!

Tuinen van de wereld

Pairi Daiza is een ware microkosmos die draait om natuur en dieren. De prachtige tuinen met flora van over de hele wereld verwelkomen je en je waant je even in India, China, Afrika, het Amazoniënwoud of Asutralië. De tuinen zijn adembenemend en dieren en planten leven er harmonieus samen. Ze geven de bezoeker een voorproefje van de Afrikaanse savanne, de uitgestrekte vlakten van Zuid-Amerika of de Indiase jungle.

Zeldzame en majestueuze dieren

Pairi Daiza, uitgeroepen tot beste dierentuin van België en Nederland, heeft zijn reputatie dubbel en dik verdiend. Je kunt er onder andere giraffen, Aziatische olifanten, roofvogels, vogels, haaien en pinguïns bewonderen. Pairi Daiza kan er trots op zijn alle leden van de Grote 5 te huisvesten (leeuw, olifant, witte neushoorn, buffel en luipaard) – je kleintjes zullen er ongetwijfeld door gefascineerd zijn.

Cultuur en gastronomie

Ontdek alle specialiteiten van het park

Om de verschillende culturen van de wereld te ontdekken, niets beter dan een bezoek aan de culturele dorpen in de dierentuin. Chinese tuinen, Balinese tempels, een Tamberma-dorp: al deze identiek gereconstrueerde dorpen tonen de rijkdom van het erfgoed van de mensheid.

De specialiteiten van het park

Pairi Daiza biedt vele opties voor restauratie. Je kunt genieten van een maaltijd op een terras, een traditionele thee drinken in het theehuis of kiezen voor een verfrissend biertje aan de toog van de brouwerij.

De voordelen van Pairi Daiza

Toegang tot andere parken

Als je een abonnement neemt op dit park, kun je ook toegang krijgen tot de Grotten van Han, Phantasialand, de Efteling, Bobbejaanland en de ultra populaire parken Plopsaland in de Panne, Plopsa Indoor, Plopsa Coo, en Vakantiepark. Ben je van plan om het park meerdere keren per jaar te bezoeken, dan komt een jaarabonnement voordeliger uit. Goed om weten is ook dat als je je abonnement online afsluit, je minder betaalt dan aan de kassa. Het abonnement voor de allerkleinsten (jonger dan 3 jaar) is zelfs gratis!

Hoe en wanneer ga je erheen? 

 • Met de auto naar Pairi Daiza: het park is gelegen tussen Bergen en Ath, in Brugelette. Als je je auto op de parkeerplaats van het park zet, kost dat je € 7 per dag. Het parkeergeld betaal je aan het eind van de dag bij een van de automatische kassa’s. Voor bussen is parkeren gratis.
 • Met de trein: als je geen auto hebt, is openbaar vervoer de beste optie voor jou. Neem de trein naar het station van Crambon-Casteau, gelegen op de lijn Bergen-Ath. Je kunt de dienstregelingen rechtstreeks raadplegen op de website van de NMBS.